• Az Erste Group ingyenes befektetői kapcsolatok iPhone- és iPad-alkalmazása már letölthető az App Store-ból
  • Percnyi pontos információk pénzügyi jelentésekről, részvényárfolyamról, éves közgyűlésről és hitelbesorolási felülvizsgálatról
  • iPaden hozzáférés a sajtótájékoztatókról és elemzői konferenciákról adott élő streamhez
  • Az Erste Group a befektetők és elemzők számára folyamatos információáramlást biztosító befektetői alkalmazást tett elérthetővé iPhone és iPad készülékekhez. Az alkalmazás ingyenes szolgáltatás keretében teszi lehetővé a befektetők számára, hogy napra készek legyenek az Erste Groupra vonatkozó legfrissebb hírekkel, pénzügyi jelentésekkel és prezentációkkal.

    A felhasználók immár valós időben követhetik nyomon az Erste Group részvényárfolyamának alakulását a Bécsi Értéktőzsdén. Emellett az alkalmazás percenként frissülő befektetői információkat szolgáltat a bankcsoporttal kapcsolatban, többek között a pénzügyi eredményekről, éves közgyűlésről és hitelbesorolási felülvizsgálatról szóló hírekkel jelentkezik. A felhasználók emellett elolvashatják és le is tölthetik a teljes pénzügyi jelentéseket és prezentációkat.

    Az alkalmazás iPadra készült verziója az Erste elemzőinek beszámolójához és a bankcsoport sajtótájékoztatóihoz is biztosít élő streamet és/vagy letöltési lehetőséget. Egyetlen gombnyomással még az Erste Group jelentősebb eseményeit is hozzáadhatják a befektetők a Microsoft Outlookban szereplő naptárhoz.

    Az Erste Group befektetői kapcsolatok alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, az Erste Group keresőszó használatával az alábbi címeken:

    Az alkalmazás tulajdonságaival és letöltésével kapcsolatos további információk: