Néha nehezen megy, hogy pénzügyeidet kézben tartsd? Nézd meg tippjeinket!

Tudni akarod, hogy mennyit költöttél élelmiszerre egy hónapban? Vagy épp azt, mennyit tesznek ki egy hónapban a lakhatási költségeid? Nem kell kockás füzetben vezetned a háztartási naplót, hiszen George részletesen, csoportosítva mutatja meg a havi kiadásaidat, sőt, segít a befektetési portfoliód felülvizsgálatában is. Olvass tovább, hogyan tarthatod kézben a legkönnyebben a pénzügyeket!

 
  • 2024. május 30.
  • 3 perc

Néha úgy érzed, hogy többet is kihozhatnál a pénzedből? Nem követed, mire mennyit költesz, a befektetéseket pedig a nagyok játékának érzed? Bizony ezeket a dolgokat nem könnyű beilleszteni a napi rutinba, főleg, ha a családban sem láttál erre követendő példát. Nem kell órákat töltened számolgatással, és a lehetőségek feltérképezésével, mert George segít neked, hogy jobban átlásd a pénzügyeket.

Kockás füzet helyett kövesd a kiadásokat online!

Nagymamáink még kockás füzetben vezették a háztartási naplót, hogy tudják, mire mennyit költöttek egy hónapban, és így pontosan látták azt is, hogy milyen kiadásokból lenne érdemes lefaragni. Ma már ezt sokszor nehéz elképzelni, hiszen vegyesen használunk készpénzt és bankkártyát, vásárolunk az interneten is, így a kockás füzet töltögetése nem olyan egyszerű, mint akkor, amikor pusztán a készpénz állt rendelkezésre.

Viszont neked ott van George, aki csoportosítva mutatja meg a havi kiadásokat, így akár úgy is használhatod, mint egy háztartási naplót.

Nyisd meg a George Appot, és az Áttekintő oldal tetején figyeld a kiemelt csempéket. Itt láthatod, mennyi volt a havi költésed összesen, de azt is, hogy mennyi ment el például lakhatásra. Koppints a csempékre, nézd meg milyen vásárlások tartoznak az egyes csempékhez, így mindig láthatod, hogy mi az, amiből még lejjebb faraghatsz egy kicsit.

Így már sokkal könnyebb elérni a pénzügyi egészséget, ugye?

Befektetnél? Nem csak a nagyok játéka

Sokan úgy gondolják, hogy befektetni csak nagy összeget érdemes, és különben is ez a nagyok játéka. Pedig ma már nem csak milliókat érdemes befektetni, akár már havi 5 000 forinttal is indíthatsz befektetést. Nézd meg a lehetőségeidet, és válaszd azt a megoldást, ami az igényeidhez a legjobban illik! Ehhez először is szükséged lesz egy értékpapírszámlára, amit George felületén könnyedén megnyithatsz. De George nem csak ebben segít, hanem abban is, hogy igazán egészséges legyen a portfóliód, és megnézd, hogyan állhatsz több lábon.

Ha már van az Ersténél értékpapírszámlád, akkor a George App Áttekintő oldalán láthatod a Portfólió csempédet. Ha tudatosan kezeled a befektetéseidet, akkor a pénzügyi egészséget is könnyebben elérheted. Ebben segít neked a Portfólió egészség funkció, amit a Portfólió csempédre koppintva találsz. Nézd meg, milyen lehetőségeket érdemes megfontolnod azért, hogy több lábon állhass!

Helló, George!

Nyiss számlát online, akár egy szelfivel, most 40 000 Ft díjkedvezménnyel!

Kapcsolódó tartalmaink