Ne csak az egyenlegedet csekkold! George, az Erste internetbanki és mobilaklalmazási szolgáltatása, még több stresszt vesz le a válladról, mint eddig

A bankolás néha macerásnak tűnik? Velünk változtathatsz ezen, hiszen a George Web és a George App nem csak arra jó, hogy megnézd az egyenleged, fizesd a számlákat, vagy épp befektetést indíts. Ismerd meg az olyan kényelmi funkciókat, mint a PIN-kódod gyors megtekintése vagy akár a limitállítás!

 
  • 2024. március 21.
  • 3 perc

Előfordult már, hogy elfelejtetted a PIN-kódod? Vagy épp nem találtad a betéti- vagy hitelkártyád? George segítségével megkímélheted magad az idegeskedéstől és a felesleges ügyintézéstől. Olvass tovább!

Nézd meg a PIN-kódod!

Ha elfelejtetted a betéti- vagy hitelkártyádhoz tartozó PIN-kódod, nem kell újat kérned, hiszen George megmutatja neked. Ez egy teljesen biztonságos funkció, de ügyelj arra, hogy ne lássa más, csak te!

Hol találod a menüpontot? Itt nézheted meg!

Megnéznéd a kártyaadataidat?

Online vásárolsz, de a táskádban maradt a kártyád? Nézd meg a kártyaadataidat George felületén néhány koppintással!

Itt találod a részleteket.

Nagyobb vásárlás előtt megemelnéd a limited?

A kártyád vásárlási limitét akár a kasszánál sorban állva is megemelheted, hiszen ez George felületén a legegyszerűbb.

Nézd meg itt, hol találod a funkciót!

Zárold a kártyád ideiglenesen, majd oldd fel!

Hirtelen nem tudod, hogy hová tetted a betéti kártyád vagy a hitelkártyád? Hogy nyugodtabb legyen a keresgélés, első lépésként tiltsd le ideiglenesen George felületén! Ha megtaláltad, ugyanígy fel is oldhatod.

Hogyan? Itt találod a részletes leírást.

Helló, George!

Nyiss számlát online, akár egy szelfivel, most 40 000 Ft díjkedvezménnyel!

Kapcsolódó tartalmaink