Megújulnak az erstés kártyák!

Ha te is szereted a kezedbe venni a kártyádat, akkor ennek a hírnek örülni fogsz! Hamarosan minden bank- és hitelkártyánk kinézete megújul. Az új kártyáink sokkal modernebbek, letisztultabbak és színesek lesznek. 

 
  • 2024. június 4.
  • 3 perc

Mivel nem szeretnénk a környezetünkre káros hulladékot gyártani, ezért az új kinézetű kártyáinkat csak akkor vezetjük be, amikor a régi készleteink már kifogytak. Az egyes kártyákhoz tartozó bevezetési dátumokkal folyamatosan frissítjük a hirdetményeinket: betéti kártyák esetén a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény 3.1. sz. mellékletben, míg hitelkártyák esetén a Lakossági Hitel Hirdetmény 5.sz. és 5.1. mellékletében találod meg a pontos érkezési dátumokat.

Ha meglévő kártyád ezután jár le, akkor már te is az új kártyát fogod kapni! 

De mik a változások?

  1. A neved, a kártyaszámod, a kártya lejárati ideje és CVV/CVC kód a kártyád hátoldalán lesz. Ennek két előnye is van: biztonságosabb a fizikai vásárlásoknál, mert senki nem fogja látni a szenzitív adataidat a fizetésnél, és az online vásárlásoknál is kényelmesebb lesz, mert minden adatot egy oldalon találsz, nem kell forgatnod. 
  2. A legmodernebb technológiával kerülnek a kártyára az adataid: a vésés és dombornyomás helyett, lézergravírozással készülnek majd a kártyáink. Ennek hála a kártyaadatok intenzív használata mellett sem fognak megkopni a betűk és a számok a kártyádon.
  3. Az új kártyádon már nem lesz aláírás panel, így nem is kell aláírnod. Egy gonddal kevesebb!

 

Kedvező devizaváltás

Válts devizát kedvező árfolyamon online, a George Appon vagy a George Weben hétköznapokon 8 és 17 óra között a havi keretösszegedig!

És mi az, ami nem változik?

A design változása miatt a díjak, szolgáltatások és funkciók nem változnak, azaz új kártyád ugyanúgy működik majd ezentúl is, ahogy megszokhattad.  

  • Kártyaszámod, PIN-kódod és a kártyalimited változatlanok. Ezeket egyébként bármikor csekkolhatod a George-ban

  • Ha a kártyádhoz tartozik kiegészítő szolgáltatás, például utasbiztosítás, akkor ezeket ugyanúgy tudod továbbra is használni.

  • A lézergravírozott kártyákat ugyanúgy elfogadja minden kereskedő világszerte, mint a régi kártyáinkat, legyen szó tengerentúli szállás foglalásról, vagy külföldi autóbérlésről, így emiatt sem kell aggódnod. 

 

Sokat dolgoztunk azon, hogy az új Erste kártyák egyszerre legyenek esztétikusak és praktikusak, miközben a környezetünket se terheljük a váltással feleslegesen. Reméljük neked is tetszeni fog az új kialakítás és sok kalandra elkísér az új kártyád!

Erste Személyi Kölcsön

  • Szabadon felhasználható, fix kamatozású hitel 500 000 - 12 millió Ft között
  • THM: 14,3% - 19,5%

Kapcsolódó tartalmaink