Kisállat-biztosítás

Spórolj kutyád vagy macskád állatorvosi költségein!

Kisállat-biztosítás

Spórold meg kutyád vagy macskád állatorvosi költségeit!

Egy kutya vagy egy cica is lehet igazi családtag, így megérdemlik, hogy a lehető legjobb gondoskodást kapják. De ha valami baleset éri őket vagy betegek lesznek, az állatorvosi számlák óriásira nőhetnek. Megmutatjuk, hogyan segíthet az Erste Védelem Kisállat-biztosítás. Olvass tovább!

 
  • 2024. február 29.
  • 8 perc

Rengeteg örömet okozhat egy kutya vagy cica, és nem kellemes arra gondolni, hogy ők is megbetegedhetnek, érheti őket baleset. Pedig, ha baj van, az állatorvosi számlák, a gyógyszerek ára igen magas lehet. Gondolkodtál már azon, hogy kutyádra vagy cicádra biztosítást köss? Esetleg már keresgéltél is kisállat-biztosítást a neten? Ha köthetsz biztosítást a nyugdíjas éveidre, miért ne köthetnél a kutyádra vagy a macskádra, akik nap mint nap melletted vannak.

Ha Erste Védelem Kisállat-biztosítást kötsz, spórolhatsz magadnak a plusz költségeken, és teljes mértékben a kedvenced gyógyulására figyelhetsz.

Miért olyan jó a Kisállat-biztosítás?

Szívesen tartalékolsz nyaralásra, vagy gyűjtesz lakásra? Igen, ezek remek célok, de a kedvenced esetleges megbetegedése nem szabad, hogy ezek közé tartozzon. Ezért jó, ha biztosítást kötsz kutyádra vagy macskádra, hiszen, ha a havi pár ezer forintos díj fejében már nem kell aggódnod akkor, ha valami baj történik. A Mini csomag ugyanis havi 3 700 forintba kerül, míg a Maxi csomag 6 300 forintba.

A biztosítást igénybe veheted betegség vagy beleset esetén felmerülő vizsgálatokra, illetve baleset miatti elhulláskor is. A részeletes listát megnézheted itt.

Van már egy jó dokid, és nem akarod elengedni?

Ha már találtál egy olyan állatorvost vagy kisállat-kórházat, ahová szívesen jársz, nem kell lemondanod róla. Jó hír ugyanis, hogy az Erste Védelem Kisállat-biztosítással bármely Magyarországon bejegyzett állatorvosnál kezeltetheted a kutyádat vagy cicádat, legyen szó állatorvosi vizsgálatokról vagy éjszakai ügyeletről.

Mikor igényelhetsz Kisállat-biztosítást?

Akkor köthetsz kisállat-biztosítást, ha már elmúltál 18 éves, és van az Ersténél lakossági forint bankszámlád.

És talán még ennél is fontosabb, hogy legyen kutyád vagy cicád, akire megkötheted az Erste Védelem Kisállat-biztosítást. Fontos, hogy legyen regisztrált microchipes azonosítójuk, vagy legkésőbb a várakozási idő utolsó napjáig megkapják azt. Kikötés az is, hogy megkapják az Általános Szerződési Feltételekben megjelölt kötelező védőoltásokat, évente féregtelenítsék, te legyél a tulajdonosuk vagy a veled egy lakcímen élő közvetlen családtagod.

A kutyusod vagy cicád életkora is számít, fontos, hogy betöltse a 6 hónapos kort, de ne legyen több 8 évesnél. Természetesen, ha a kedvenced eléri a 8 éves kort, nem szűnik meg a kisállat-biztosítás védelme, csak a szerződéskötésnél számít ez az életkor.

Kösd meg online, pár perc alatt!

Jó hír, hogy a kisállat-biztosítást akár a mobilodról is megkötheted, hiszen online, internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkon, a George Weben vagy a George Appon is igényelheted. Nézd meg a George Store-ban, ahol a kisállat-biztosítás részletes leírását is megtalálod! Utóbbit elolvashatod weboldalunkon is:

Kisállat-biztosítás

Spórold meg kutyád vagy macskád állatorvosi költségeit!

Kapcsolódó tartalmaink