Wizz Air Hitelkártya

Fizessen repülőjegyéért 20 000 forinttal kevesebbet!

Adja meg adatait, két munkanapon belül felhívjuk, és válaszolunk kérdéseire. Ez nem minősül igénylésnek, így egyeztethet időpontot a fióki látogatásra is.
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
+36 Amennyiben mobiltelefonszámot ad meg, 1 munkanapon belül megküldjük Önnek regisztrációs kódját.
Kérjük, hogy ezt a kódot a fióki ügyintézés meggyorsítása érdekében őrizze meg!
(Munkatársunk vezetékes telefonszám megadása esetén is keresni fogja Önt.)
Szerepel a negatív adóslistán?
 • A szokásos 10 000 üdvözlő ponton felül most még
  10 000 pontot írunk jóvá Önnek, ha 2015. június 30-ig igényel Wizz Air Hitelkártyát (főkártyát) és igénylését a Bank jóváhagyja. Ezek a pontok egy az egyben forintokra válthatók, így a 20 000 Ft már a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy vásárlásra!
 • Minden vásárlásra költött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá. Wizz Air repülőjegy vásárlása esetén 100 forintonként 4 pont jár.
 • Díjmentes Wizz Discount Club Standard tagságot biztosítunk a főkártyabirtokosnak, így kedvezményesen vásárolhat repülőjegyeket.
Számolja ki, hogy havi vásárlásait Wizz Air Hitelkártyával fizetve, hány pontot gyűjthetne 1 év alatt?
Havi költés
 • Élelmiszer
  0 Ft
 • Üzemanyag
  0 Ft
 • Wizz Air repülőjegy
  0 Ft
 • Egyéb bankkártyás vásárlás
  0 Ft + -
 • Havi költés: 0 Ft 0 db Havi pontok összege:
 • Ajándék pontok összege: Éves pontok összege:
 • 20 000 db 0 db
A főkártyabirtokos számára 20 000 pontot írtunk jóvá, amelyet az éves pontok összege már tartalmaz.

Az összegyűjtött pontokat Wizz Air repülőjegyekre és egyéb Wizz Air szolgáltatások igénybevételére (pl. poggyászköltség, extra lábhely) válthatja be. 1 pont=1 forint. Az összegyűjtött pontokból a foglalás egy része is kifizethető. Részletek: www.erstebank.hu

THM: 39,45%
A tájékoztatás nem teljes körű. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkori hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Hitel Hirdetmény, a pontbeváltás, valamint az akció keretében az üdvözlõ pontokon felüli 10 000 pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyûjtõ Feltételei tartalmazzák. Ezek a dokumentumok megtalálhatóak a bankfiókokban és a www.erstebank.hu címen. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek és a jogszabály változása esetén mértéke módosulhat. A feltüntetett THM-érték számítása 375.000 Ft hitelkeret és egyéves futamidő figyelembevételével történt. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.